Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 2.8g3kcal0.1g0.5g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 4.7g4.8kcal0.2g0.8g0g0.1g
Salaatti, jäävuori tuore2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä 4.3g4.5kcal1g0g0.1g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g3.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g28kcal2.6g3g0.2g0.4g
Valittu annoskoko19g14kcal1.3g1.5g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.7g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g73kcal6.7g7.7g0.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211