Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.1g10kcal1.2g0g0.6g0g
Paprika punainen 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Makaroni, tumma 2.5g9kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%3g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g58kcal3g4.2g3.2g0.6g
Valittu annoskoko20g29kcal1.5g2.1g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.8g1.1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g149kcal7.7g10.8g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341