Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g9g12kcal1.4g0g0.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g0.7g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.3g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Korppujauho 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g47kcal3.6g1.8g3g0.2g
Valittu annoskoko20g24kcal1.8g0.9g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.9g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g120kcal9.2g4.6g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422