Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra14g11kcal2.4g0.1g0.1g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g0.7g4.1kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g1.1g6.1kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g74kcal6g0.6g5.2g0.4g
Valittu annoskoko20g37kcal3g0.3g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1.5g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136