Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 1.9g7.1kcal0.2g0g0.7g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 6.3g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g3.8g10kcal0.1g0g1g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g1.9g4.1kcal0.2g0g0.4g0g
Kalkkuna 3.8g7.4kcal1.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g62kcal3.4g0.8g4.8g0.2g
Valittu annoskoko20g31kcal1.7g0.4g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.9g0.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g157kcal8.6g2g12.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150