Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g3.1g7.5kcal0.3g0.1g0.6g0g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g2.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal0.8g1g1.4g0.2g
Valittu annoskoko19g11kcal0.4g0.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.2g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.1g2.6g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182577