Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 8.4g19kcal1.5g0g1.4g0g
Vehnälese, Liperin mylly2.1g3kcal0.3g0.2g0.1g1.1g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Kidneypapu, suolaliemessä5.3g5.9kcal0.4g1g0g0.4g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g72kcal5.2g2.4g4.6g3g
Valittu annoskoko20g36kcal2.6g1.2g2.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.3g0.6g1.2g0.8g
Arvot/100g100g183kcal13.3g6.1g11.7g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540