Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g5.6g27kcal0.4g2.9g1.5g0g
Hermesetas-jauhe0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.4g1.5kcal0.2g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g161kcal3.4g6.6g13.8g0.4g
Valittu annoskoko20g81kcal1.7g3.3g6.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g40kcal0.9g1.7g3.5g0.1g
Arvot/100g100g412kcal8.7g16.8g35.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038