Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)1.9g6kcal0.4g0.3g0.4g0g
Kookosrasva (Cocos)9g83kcal0g0g9.4g0g
Vispikerma, Milbona3.1g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g1.3g8.2kcal0.3g0.1g0.7g0g
Murot, Rice Crispies0.6g2.4kcal0g0.5g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly3.1g4.5kcal0.5g0.3g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g234kcal2.6g3.2g23.8g3.4g
Valittu annoskoko20g117kcal1.3g1.6g11.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna10g59kcal0.7g0.8g6g0.9g
Arvot/100g100g594kcal6.6g8.1g60.4g8.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868