NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe6.6g22kcal0.4g4.7g0.2g0.4g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)9g17kcal1g0.5g1.2g0g
Rypsiöljy Eldorado0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g89kcal3g10.8g3.8g0.8g
Valittu annoskoko20g45kcal1.5g5.4g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.8g2.7g1g0.2g
Arvot/100g100g226kcal7.6g27.4g9.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651