Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g8.2g45kcal0.1g0.1g4.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.5g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten4.9g16kcal1.2g2.2g1g0.5g
Canderel makeutusjauhe1.1g4.2kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g167kcal2.8g7g15.6g1g
Valittu annoskoko20g84kcal1.4g3.5g7.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g42kcal0.7g1.8g3.9g0.3g
Arvot/100g100g424kcal7.1g17.8g39.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655