Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g7.1g37kcal0.5g2.9g2.8g0.2g
Hunaja 2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Voi 2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g150kcal3g9g11.8g0.4g
Valittu annoskoko20g75kcal1.5g4.5g5.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g38kcal0.8g2.3g3g0.1g
Arvot/100g100g382kcal7.6g22.8g29.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240469