Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow10g10kcal0.8g1.8g0g1g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.7g9kcal0.3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g43kcal2.4g4.2g2g2.2g
Valittu annoskoko20g22kcal1.2g2.1g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.6g1.1g0.5g0.6g
Arvot/100g100g110kcal6.1g10.7g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249503