Jumpen omenamuffinsit VHH 111125

Seikoita kuivat ainekset erikseen.

Toisessa astiassa: kanamunat, rahka ja raastettu omena.

Sekoita yhteen hyvin ja laita esim.

silikoniseen muffinsivuokaan (Pieni tilkka rasvaa vuoan tai silikonin pinnalle helpottaa muffinsin irroittamista).

Paista uunissa n. 200 asteessa 10-15 min kunnes ruskistuvat hieman pinnaltaan.

Anna hieman jäähtyä ennen kuin otat vuoasta irti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.7g16kcal0.6g0.2g1.5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.4g
Hampunsiemenet, kuoritut0.5g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g3.6g2.4kcal0.4g0.2g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 4.7g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Erytritoli, fermentoimalla valmistettu (Fitnessfirst), annos 10g2.7g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g65kcal3.6g2.2g4.4g1.4g
Valittu annoskoko20g33kcal1.8g1.1g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.9g0.6g1.1g0.4g
Arvot/100g100g167kcal9.2g5.6g11.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258085