Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g6.3g38kcal1.5g0.4g3.4g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Liivatelehti, gelatiini4.7g16kcal4g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g3.1g8kcal0.2g0.1g0.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g170kcal11.6g1.6g13g0g
Valittu annoskoko20g85kcal5.8g0.8g6.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g42kcal2.9g0.4g3.3g0g
Arvot/100g100g431kcal29.4g4.1g33g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678