Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 8g46kcal1.6g1.5g3.7g0.3g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g4g12kcal0.1g2.7g0g0.3g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g0.5g4kcal0g0g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g5g29kcal0g0g5g0g
Hunaja 2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g196kcal3.4g11.8g18.4g1.2g
Valittu annoskoko20g98kcal1.7g5.9g9.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g49kcal0.9g3g4.6g0.3g
Arvot/100g100g500kcal8.7g30.1g46.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262864