Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 13g42kcal3.5g0g3.1g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g0.9g3kcal0.3g0.5g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g2.8g4.8kcal0.1g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Korppujauho 0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g112kcal8.4g2.4g7.6g0g
Valittu annoskoko20g56kcal4.2g1.2g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g28kcal2.1g0.6g1.9g0g
Arvot/100g100g286kcal21.4g6.1g19.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658