Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1.4g1kcal0g0.2g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g3.3g4.3kcal0.7g0g0.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g3.4g8.5kcal0.6g0g0.8g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä2.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 8.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g31kcal2.8g1g2g0.2g
Valittu annoskoko20g16kcal1.4g0.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.7g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g80kcal7.1g2.5g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049