Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 8.3g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g81kcal2.6g9.8g3.2g0.4g
Valittu annoskoko20g40kcal1.3g4.9g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal0.7g2.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g206kcal6.6g25g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589