Kasvisgratiini (Kevennys)

Kuori ja pilko porkkanat sekä maa-artisokat pieniksi paloiksi.

Huuhtele ja pilko kesäkurpitsa, tomaatti ja purjo.

Lado pilkotut kasvikset voideltuun vuokaan, lisää kerma ja mausteet.

Sekoita hyvin ja lisää pinnalle juustoraaste.

Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 45 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja pinta on kauniin ruskea.

Anna vetäytyä 15 minuuttia folion alla ennen tarjoilua.

Tarjoile sellaisenaan tai liharuokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa4.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Maa-artisokka 4.7g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g18kcal0.4g1.8g0.6g0.6g
Valittu annoskoko20g9kcal0.2g0.9g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.1g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g45kcal1g4.6g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288090