Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g3.9g0.2kcal0g0g0g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.6g2.1kcal0g0.4g0g0g
Siirappi 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3.1g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g3.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g29kcal1.8g2.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko20g15kcal0.9g1.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g74kcal4.6g5.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727