Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g3.1g2.9kcal0.6g0g0g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g3.1g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g4.1g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g0.8g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal2.4g1g0.8g0g
Valittu annoskoko20g11kcal1.2g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.6g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g57kcal6.1g2.6g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327920