Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2.9g16kcal0g0g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g3.3g11kcal0.5g1.8g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustikka pirkka 200 g4.7g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g90kcal1.8g9.6g4.8g0g
Valittu annoskoko20g45kcal0.9g4.8g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.5g2.4g1.2g0g
Arvot/100g100g228kcal4.5g24.2g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618