Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Pekoni rasvainen 1.6g6.2kcal0.2g0g0.6g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton5.1g11kcal0.6g0.1g1g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 10g5.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g47kcal2g3g3.2g0.4g
Valittu annoskoko20g24kcal1g1.5g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.5g0.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g120kcal5.1g7.7g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218