Lihakasvisosselaatikko 2

UUSVERSIO LIHAKASVISSOSELAATIKOSTA

n. 200 g Porkkanaa
n. 400 g Kesäkurpitsaa
400 g jauhelihaa
n. 100 g Herkkusieniä
n. 90 g Tomaattipyrettä
200 g sipulia
250 g Creme Bonjour Cusine
100 g mustapekka juustoa
Kuivattua persilijaa runsaasti
Mausteina: valkosipulia, suolaa, mustapippuria, chiliä yms

Pilko porkkanat ja laita ne kiehumaan lihaliemikuutiolla ja valkosipulilla maustettuun veteen.

Kuori ja pilko kesäkurpitsat.

Lisää ne porkkanoiden perään noin 5 min myöhemmin kuin porkkana palat.

Anna vihannesten kiehua sen aikaa kun teet jauhelihakastikkeen.

Jauhelihakastike:
Kuulota sipuli, lisää jauheliha ja paista lähes kypsäksi.

Lisää silputut sienet.

Lisää tomaattipyree.

Lisää noin 1/3 osa Creme Bonjourista lihakastikkeeseen, säästä loput vihanneksia varten.

Mausta maun mukaan.

Poista liedestä lämpö ja lisää Mustapekka paloina.

Sulata Mustapekka juusto kastikkeen sekaan ja lisää runsaasti persiljaa.

Kun vihannekset ovat lähes pehmeitä siivilöi keitin vesi pois ja muussaa vihannekset muussiksi.

Sekoita loput Creme Bonjourista vihannesten sekaan.

Sekoita lihakastike ja vihannesmuussi keskenään.

Kaada uunivuokaan ja anna hautua noin 200-225 asteisessa uunissa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Welma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.4g10kcal0.8g0g0.7g0g
Porkkana 2.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 4.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni2.7g3.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)1.1g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g44kcal2g1.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko20g22kcal1g0.7g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.5g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g111kcal5.1g3.6g8.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102540