Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)9g3kcal0.3g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g4.7g16kcal0.8g2.4g0.4g0.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.4g11kcal0.3g1.9g0.1g0.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.5g1.7kcal0.1g0g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g90kcal3g9.4g4.4g2.6g
Valittu annoskoko20g45kcal1.5g4.7g2.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.8g2.4g1.1g0.7g
Arvot/100g100g229kcal7.6g23.9g11.2g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152528