Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 1.4g4.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai4.1g14kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)2.5g9kcal0.4g1.4g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.1g8.7kcal0g2.1g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g6g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g2.5g19kcal0g0g2.1g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g122kcal2.2g16.8g4.8g1.2g
Valittu annoskoko20g61kcal1.1g8.4g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g31kcal0.6g4.2g1.2g0.3g
Arvot/100g100g308kcal5.6g42.4g12.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099