Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)2.8g10kcal0.4g2g0.1g0.1g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1.9g2.1kcal0.4g0g0.1g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g30kcal2g4.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko20g15kcal1g2.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.5g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g75kcal5.1g11.2g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639