Soijarouhekastike (rouhe+tomaattimurska+paprika+ruokakerma)

1. Keitä soijarouhe pakkauksen ohjene mukaan (n. 10-15min) Laita mukaan mausteita (suolaa, oreganoa yms. mitä kaapista löytyy) tai kasvisleimikuutio.

2. Silppua sipuli, kuullota se ja hienonna/purista v. sipulin kynnet joukkoon.

Siivilöi soijarouhemössö ja iske se pannulle myös.

Kuutioi paprika sekaan.

Lisää mausteita! Jauhelihamauste on mainio.

Mausta niiku maustaisit jauhelihaa.

3. Paistele mössöä vähän aikaa, ja sitten laita tomaattimurska ja kerma joukkoon.

Anna kiehua hiljalleen n. 10min.

Maistele, haistele ja iske joukkoon mitä mieleen tulee (sinappi, ketsuppi yms)

4. Tarjoa pastan tai perunan kanssa :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Riitasointu1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma (Reformi), annos 100g3.9g11kcal2.4g0.1g0.1g0.7g
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.9g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g41kcal5g1.4g1.4g1.8g
Valittu annoskoko20g21kcal2.5g0.7g0.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal1.3g0.4g0.4g0.5g
Arvot/100g100g104kcal12.7g3.6g3.6g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129188