Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus6.3g4.4kcal1g0g0g0g
Paprika, punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.8g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g16kcal2.2g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko20g8kcal1.1g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g41kcal5.5g1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612