Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 1.6g5.8kcal0.3g0g0.5g0g
Pekoni, Euroshopper0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 12g26kcal2.1g0g2g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g90kcal5.6g0.2g7.4g0g
Valittu annoskoko20g45kcal2.8g0.1g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.4g0.1g1.9g0g
Arvot/100g100g226kcal14.1g0.5g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809