Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Nakki, keskiarvo 4g9kcal0.5g0g0.8g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g10g3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g2.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g2.7g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g38kcal1.6g1.8g2.6g0.6g
Valittu annoskoko20g19kcal0.8g0.9g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.4g0.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g97kcal4g4.5g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966