Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)3.1g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow6.3g5kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g3.9g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g65kcal4g6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko20g33kcal2g3g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1g1.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.2g7.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390