Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)3.5g2.3kcal0.5g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 3.5g0.5kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Herne 2.3g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 1.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.7g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 1.9g0.5kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal2g1.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko20g11kcal1g0.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.5g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g57kcal5.1g3.6g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170