Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi2.3g8.4kcal1.2g0.8g0g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g2.3g8.8kcal0g2.3g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl4.7g16kcal0.7g3g0.1g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.5g10kcal0.2g0.1g1g0g
Rusina 1.4g4.1kcal0g0.8g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Kesäkurpitsa4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g140kcal4.2g14.6g6.8g0.8g
Valittu annoskoko20g70kcal2.1g7.3g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g35kcal1.1g3.7g1.7g0.2g
Arvot/100g100g356kcal10.7g37.1g17.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405