Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g4.2g7.3kcal0.8g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Turun sinappi, mieto0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.5g2kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2.1g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g49kcal1.8g1.8g3.6g0g
Valittu annoskoko20g24kcal0.9g0.9g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.5g0.5g0.9g0g
Arvot/100g100g124kcal4.6g4.6g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382559