Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 14g20kcal2.3g0g1.3g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g1g2.9kcal0g0.5g0.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton4.7g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g61kcal5.4g1.4g4g0g
Valittu annoskoko20g31kcal2.7g0.7g2g0g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.4g0.4g1g0g
Arvot/100g100g154kcal13.6g3.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484