Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.2g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.2g2.3kcal0g0g0.2g0.1g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.7g27kcal0.8g5.4g0.1g0.3g
Kauralese 1.2g4.2kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Vehnälese 0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g84kcal2.4g13g2.2g1.8g
Valittu annoskoko20g42kcal1.2g6.5g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.6g3.3g0.6g0.5g
Arvot/100g100g210kcal6g32.5g5.5g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369