Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 3.1g5.4kcal0.2g0.1g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.9g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi3.1g14kcal0.2g1.9g0.7g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton1.2g9kcal0g0g1g0g
Mangosose, Piltti3.9g2.3kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g98kcal1.8g8.4g6.6g0.2g
Valittu annoskoko20g49kcal0.9g4.2g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g25kcal0.5g2.1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g249kcal4.6g21.3g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199