Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 4.3g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.8g17kcal0.7g0.2g1.5g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g4.3g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.3g0kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g65kcal4.2g1.2g4.6g0.6g
Valittu annoskoko20g32kcal2.1g0.6g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.1g0.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g162kcal10.6g3g11.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500