Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 7.5g17kcal1.2g0g1.4g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 3.1g2.9kcal0.5g0.1g0.1g0g
Tonnikala vedessä 4.4g4.6kcal1g0g0.1g0g
Herkkusieni säilyke 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Kermajuusto (Pohjanpoika)1.4g5.5kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g66kcal6.2g0.2g4.6g0.2g
Valittu annoskoko20g33kcal3.1g0.1g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.6g0.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g166kcal15.7g0.5g11.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830