Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 13g4.4kcal0g0.9g0g0.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Kaurahiutaleita(lidl)1.6g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g0.8g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g76kcal1g9.8g3.4g1g
Valittu annoskoko20g38kcal0.5g4.9g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal0.3g2.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g191kcal2.5g24.6g8.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258