Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.5kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g87kcal2.2g14.4g2g1g
Valittu annoskoko20g43kcal1.1g7.2g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.6g3.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g217kcal5.5g36g5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760