Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g4.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5g8.3kcal1g0g0.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g29kcal2.4g1.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g15kcal1.2g0.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.6g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g74kcal6.1g3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267