Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g5.4g4.6kcal0.1g1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g2.6g3.7kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g123kcal1.4g16g5.2g0.4g
Valittu annoskoko20g62kcal0.7g8g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g31kcal0.4g4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g309kcal3.5g40g13g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468