Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Tattarijauho, Vijatuote0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Kaurahiutale 1.5g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g4.9g17kcal0.1g3.8g0.1g0.3g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g72kcal1g12g2g1g
Valittu annoskoko20g36kcal0.5g6g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal0.3g3g0.5g0.3g
Arvot/100g100g181kcal2.5g30.2g5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226041