Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 5.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kaali, valkokaali2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 9g22kcal1.2g0.1g1.9g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Persilja 0.9g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g69kcal2.4g0.8g6.2g0.4g
Valittu annoskoko20g35kcal1.2g0.4g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.6g0.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g173kcal6g2g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996