Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Maksa naudan 11g14kcal2g0.6g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g47kcal4.4g2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko20g23kcal2.2g1g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal1.1g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g117kcal11.1g5g5.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310632