Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.1g3.6kcal0.3g0.1g0.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g148kcal3.4g2.6g13.8g0.6g
Valittu annoskoko20g74kcal1.7g1.3g6.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g37kcal0.9g0.7g3.5g0.2g
Arvot/100g100g373kcal8.6g6.6g34.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546