Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sokeri1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.6g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus0.9g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g3.9kcal0.4g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g50kcal2.2g8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko20g25kcal1.1g4g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.6g2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g126kcal5.6g20.2g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230